پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد

بارش باران و برف ۶ روزه در ۱۷ استان

بارش باران و برف ۶ روزه در ۱۷ استان سازمان هواشناسی از بارش باران و برف طی امروز تا شنبه آینده در ۱۷ استان و کاهش ۵ تا ۹ درجه‌ دما در برخی مناطق از جمله سواحل دریای خزر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 01
کد خبر: ۱۰۷۶۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده نگری سازمان هواشناسی امروز و فردا در برخی مناطق استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان،‌ زنجان،‌ ارتفاعات البرز در استان‌های قزوین،‌ البرز و تهران افزایش ابر گاهی بارش پراکنده و وزش باد پیش بینی شده است.

 

در شهرهای تهران،‌کرج، اصفهان،‌ اراک و مشهد افزایش غلظت آلاینده‌های جوی پیش بینی شده است. چهارشنبه با گذر امواج تراز میانی جو در شمال غرب، غرب، دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های قزوین، البرز و تهران،‌ غرب اصفهان و ارتفاعات شمال خوزستان ابرناکی، رگبار باران گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید پیش بینی می‌شود. به تدریج با شمالی شدن جریانات روی دریای خزر بارش در استان‌های ساحلی دریای خزر،‌ خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی آغاز می‌شود.

 

پنجشنبه بارش در مناطق مذکور افزایش می‌یابد و گستره آن استان‌های چهارمحال و بختیاری، شمال فارس،‌اصفهان و غرب یزد را فرا خواهد گرفت.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی طی دو روز آینده دریای خزر مواج است و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف پیش بینی می‌شود. روز جمعه از میزان بارش در نوار شمالی کشور کاسته می‌شود و در مناطقی از غرب، جنوب غرب،‌ جنوب، مرکز و شرق کشور باران،‌وزش باد و گاهی رعدوبرق پیش بینی شده است.

 

طی روزهای چهارشنبه تا جمعه در سواحل دریای خزر، شمال غرب و شمال شرق و طی روزهای پنجشنبه و شنبه هفته آینده در دامنه‌های جنوبی البرز،‌غرب،‌مرکز و شرق کشور کاهش دما 5 تا 9 درجه‌ای پیش بینی شده است.

 

توصیف سامانه اول: ادامه فعالیت سامانه بارشی

نوع مخاطره: بارش باران گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی، در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف

منطقه اثر:

دوشنبه 1400/08/10: آذربایجان غربی، شمال کردستان.

اثر مخاطره: احتمال آب‌گرفتگی معابر، لغزندگی جاده‌ها همراه با کاهش دید به ویژه در گذرگاه‌های کوهستانی، احتمال بالا آمدن سطح رودخانه‌ها، کاهش دید و احتمال تأخیر در پروازها.

توصیه: احتیاط در تردد و عدم توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی، احتیاط در عبور از جاده‌های کوهستانی و به همراه داشتن تجهیزات زمستانی.

توصیف سامانه دوم: افزایش گرادیان فشاری

زمان پایان: دوشنبه 1400/08/10

نوع مخاطره: وزش باد شدید گاهی همراه با گرد و خاک.

منطقه اثر: شمال و شرق سیستان و بلوچستان و جنوب خراسان جنوبی.

اثر مخاطره: خیزش گردوخاک، کاهش کیفیت هوا و کاهش دید.

توصیه: احتیاط در تردد، تقویت سازه‌های سست و موقت مانند تابلوهای تبلیغاتی، داربست و غیره، عدم تردد و توقف در کنار ساختمان‌های نیمه‌کاره و خودداری از تردد غیر ضروری در زمان غبارآلود شدن هوا./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار